Algemene voorwaarden

Hieronder vind je de voorwaarden die van toepassing zijn op het gebruik van ZoZoekje.nl.
Door het aanmaken van een profiel en het gebruik van de website, ga je hiermee akkoord.

Artikel 1.  In deze voorwaarden wordt verstaan onder:
1. Wij/ons: ZoZoekje.nl, gevestigd te Almkerk, KvK nummer 58428119
2. Jij/jouw: de natuurlijke persoon of rechtspersoon die gebruik maakt van ZoZoekje.nl voor het vinden van een dienstverlener.
3. Dienstverlener: de ZZP’er of andere rechtspersoon die de klussen uitvoert

Artikel 2. Wat is ZoZoekje.nl?
ZoZoekje.nl is een website om ervoor te zorgen dat je snel en gemakkelijk de juiste dienstverlener in jouw regio vindt.
Bij het zoeken van een dienstverlener, vul je je postcode in zodat je de dienstverleners bij jou in de buurt kan vinden. Jij bepaalt zelf welke gegevens je een dienstverlener toestuurt.
De dienstverlener vult zijn of haar locatiegegevens in, om zo in de juiste regio gevonden te worden. Dit hoeft echter niet het precieze adres te zijn. 
Wanneer je een profiel aanmaakt als dienstverlener, vragen wij jou om je profiel via de e-mail te bevestigen. In deze mail klik je op de bevestigingslink. Deze controle is noodzakelijk om misbruik van onze website te voorkomen.

Artikel 3. Wat zijn de kosten?
Als bezoeker van de website, zijn er geen kosten verbonden aan het gebruik van de website.
Als dienstverlener betaal je een kleine bijdrage van €29,95 per jaar. Dit bedrag is inclusief BTW. Verder zijn er geen kosten aan verbonden. Na een jaar wordt de dienstverlener gevraagd om het lidmaatschap te verlengen, deze zal niet stilzwijgend worden verlengd. 

​Artikel 4. Betalingen
Er vinden geen betalingen plaats via ZoZoekje.nl. Je regelt dit als klant zelf met de betreffende dienstverlener.

Artikel 5. Problemen of klachten melden
ZoZoekje.nl doet zijn uiterste best om jou zo goed mogelijk te helpen. Ook verwachten wij van de aangesloten dienstverleners dat zij elke klus naar volle tevredenheid uitvoeren. De dienstverlener is hier verantwoordelijk voor en hij of zij is dan ook aansprakelijk voor eventueel geleden schade. 
Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn met het eindresultaat, zeg dit dan direct tegen de dienstverlener of meldt het op een later moment. Samen met de dienstverlener kan je overleggen hoe de situatie opgelost kan worden.
Wij ontvangen graag zowel positieve als negatieve feedback over een dienstverlener. Bij meerdere negatieve recensies, kunnen wij besluiten om het profiel van de dienstverlener te sluiten. Dit zullen wij echter nooit doen, zonder eerst het gesprek aan te gaan met de betreffende dienstverlener.

Artikel 6. Overige zaken
Wij zijn altijd bezig om onze website te verbeteren. Om dit te kunnen doen, verzamelen we data door middel van cookies. Hiermee verkrijgen wij informatie hoe onze website gebruikt wordt, maar niet dat wij weten wie jij bent.  

Wanneer jij bij ons een profiel als dienstverlener hebt aangemaakt, heb je altijd de mogelijkheid om daar aanpassingen in te maken of om je profiel te verwijderen.

Het Nederlands recht is van toepassing op onze voorwaarden.

Mocht je vragen hebben over deze voorwaarden, stel ze gerust. Stuur ons een mailtje op info@zozoekje.nl.